fbpx

Vantaan padel-kentät

Vantaan Padel-kentät

Jos padel-kärpänen on purrut, on varmasti helpottavaa tietää, missä padelia pääsee näppärimmin pelaamaan. Tähän artikkeliin on koottu Vantaan kaikki padel-kentät eli jos asut Vantaalla, voit löytää helposti ja nopeasti kotiasi lähimmän padel-kentän. Vantaalta löytyy monipuolinen valikoima niin sisä- kuin ulkokenttiä, joten pelaamaan pääsee säässä kuin säässä! Vantaalla padel-toimintaa ylläpitää lähinnä kaksi toimijaa, Open Padel ja Padel Club, joiden tarjoamat palvelut esitellään kattavasti tässä artikkelissa.

Open Padel Kaivoksela

Open Padel Vantaa Kaivoksela

Open Padel Kaivoksela sijaitsee osoitteessa Vetotie 3. Keskuksessa on kaksi kerrosta, joista löytyy yhteensä kahdeksan padel-kenttää nelinpeliä varten. Lisäksi keskuksesta löytyy kolme padel-kenttää kaksinpeliin. Kenttien lisäksi keskuksesta löytyy padeltarvikkeita myyvä liike, josta harrastaja voi ostaa ajankohtaisia padel-tarvikkeita. Keskus tarjoaa myös valmennusta kaikentasoisille padelin harrastajille. Toisinaan keskuksessa toimii vierailevana valmentajana jopa yksi maailman entisistä ykköspelaajista, joten hyvällä tuurilla voit päästä nauttimaan Kaivokselassa maailmanluokan valmennuksesta!

Asiakkaidensa keskuudessa Open Padel Kaivoksela on suosittu ja arvostettu pelikeskus, sillä se on saanut Google-arvostelujen perusteella käyttäjiltään lähes täydet viisi tähteä viidestä. Jos padel-kärpänen on purrut todenteolla ja jos olet valinnut Open Padel Kaivokselan kantapaikaksesi, kannattaa harkita kuukausikortin hankkimista, sillä kuukausikortilla voit pelata rajoituksetta Open Padel Kaivokselassa ja muilla Open Padel -kentillä. Keskuksessa voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaeduilla, kuten ePassilla ja Smartumilla. Pelaamisen hinta vaihtelee hieman peliajasta ja viikonpäivästä riippuen. Hintaan vaikuttaa myös se, maksatko irto- vai vakiovuorosta ja oletko Open Padelin jäsen. Näet tarkemmat hinnat näppärästi Playtomic-sovelluksesta. Sovellus kannattaakin asentaa puhelimeen helpottamaan pelivuorojen varaamista ja maksamista.

Open Padel Rajatorppa

Open Padel Rajatorppa sijaitsee osoitteessa Vapaalanpolku 15, Vihdintien kupeessa urheilukentän sekä Rajatorpan koulun vieressä. Open Padel Rajatorpassa pelataan ulkona ulkopadelkentillä. Lisäksi paikan päältä voi vuokrata padel-tarvikkeita. Kesällä kenttien läheisyydessä on tarjolla myös kahvilapalveluita.

Open Padel Rajatorppa on saanut asiakkailtaan arvosanan 4,5 tähteä viidestä tähdestä Google-arvosteluissa. Jopa kolmesti viikossa, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin, Open Padel Rajatorppa tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden nauttia Americanosta – rennosta ja hauskasta pelimuodosta, jonka aikana päästään pelaamaan kaksi monipuolista tuntia vaihtuvien parien kanssa. Kun parit vaihtuvat jatkuvasti, tarjoaa Americano oivallisen tilaisuuden tutustua uusiin padel-harrastajiin. Vaikka Americano onkin kilpailumielistä harrastamista, suhtaudutaan pelaamiseen näissä tapahtumissa silti rennolla otteella.

Mukaan rentoihin Americano-tapahtumiin voi ilmoittautua valitsemalla Playtomic-sovelluksesa Kilpailut-välilehden. Jos tapahtumapäivän sää näyttää huonolta, siirtyy tapahtuma sisätiloihin Kaivokselan Open Padel -keskukseen. Peruutuksen yhteydessä kaikille osallistujille lähetetään henkilökohtainen viesti, jossa kerrotaan peruutuksesta.

Open Padel Martinlaakso

Open Padel Martinlaakso on juuri avattu upea padel-pyhättö entisessä Sanoma-talossa missä aiemmin painettiin mm. Ilta-Sanomia.

Open Padel Martinlaaksossa on 6 kilpamitoitettua nelinpelikenttää ja modernit sauna- ja suihkutilat sekä viihtyisä lounge-alue.

Katso kaikki Open Padelin padel vantaa -kentät.

Padel Club Porttipuisto

Padel Porttipuisto Vantaa

Padel Club Porttipuisto sijaitsee osoitteessa Porttisuontie 7, joka on näppärästi Vantaan Ikean vieressä. Tämä padel-keskus on rakennettu varastohalliin, josta löytyy viisi kenttää ja pukuhuone- sekä suihkutilat. Myös Padel Club Porttipuisto on saanut asiakkailtaan lähes täydet viisi tähteä viidestä Google-arvosteluissa eli keskuksen asiakkaat ovat olleet ilmeisen tyytyväisiä keskuksen palveluihin.

Kentän varaaminen onnistuu Padel Club Porttipuistossa näppärästi itsepalveluperiaatteella netissä Playtomic-varausjärjestelmällä. Saman järjestelmän kautta hoidetaan myös varauksen maksu. Saatuasi varausvahvistuksen saat samalla myös koodin, joka avaa klubin ovet saapuessasi paikalle. Jopa valot on asennettu syttymään automaattisesti varaamallesi kentälle, kun vuorosi alkaa. Voit vuokrata kentän lisäksi myös mailat ja pallot näppärästi suoraan keskuksesta. Vuokramailan vuokraaminen varatulle pelivuorolle maksaa neljä euroa per maila. Klubilta on mahdollista ostaa myös palloja kahdeksalla eurolla tuubi.

Padel Club tarjoaa kaikenlaisille yrityksille räätälöityjä tapahtumapaketteja, jotka ovat oivallinen mahdollisuus viettää esimerkiksi antoisaa tyky-päivää. Lisäksi Padel Club solmii yritysten kanssa myös molempia osapuolia hyödyttäviä kumppanuuksia. Kumppanuuden kautta yritys voi saada näkyvyyttä Padel Clubin klubeilla. Tapahtumapakettien tapahtumapaikaksi voi valita minkä tahansa Padel Clubin toimipisteen eli Vantaalla yritys voi valita joko Porttipuiston tai Tammiston toimipisteen.

Padel Clubin toimipisteissä on mahdollista saada myös ammattitaitoista ja laadukasta valmennusta ja Padel Club onkin yksi Suomen johtavista padel-valmentajista. Padel Club tekee yhteistyötä esimerkiksi Suomen Padelliiton sekä espanjalaisen PadelMBA:n kanssa, mikä auttaa takaamaan, että Clubin tarjoama valmennus on täyttä laatua. Tekniikan lisäksi Clubilla opetetaan myös pelitaktiikkaa ja oikeanlaista lajikulttuuria. Porttipuiston keskuksessa tarjotaan torstaisin valmennusta myös junioreille!

Padel Club Tammisto

Padel Club Tammisto sijaitsee osoitteessa Tammiston Kaupaptie 27, ihan Tammiston keskustassa. Tämä keskus on avattu 2021 ja sieltä löytyy seitsemän kenttää, jotka ovat World Padel Tour -tasoisia. Lisäksi keskuksesta löytyy yksi kaksinpelikenttä harjoittelua varten. Keskukseen on hyvät kulkuyhteydet julkisilla kulkuneuvoilla mutta jos haluat käyttää omaa autoa, löytyy keskuksesta myös erittäin hyvät parkkitilat. Padel Club Tammisto on saanut asiakkailtaan Google-arvosteluissa arvosanan 4,5 tähteä viidestä tähdestä. Klubi on avattu vasta äskettäin huhtikuussa 2022 eli klubilla pääsee harjoittelemaan uuden karheissa tiloissa.

Padel Club Tammisto on auki vuoden jokaisena päivänä kello 6 – 24. Pelaamaan pääsee siis juuri silloin, kun itse haluat. Kentän varaaminen onnistuu näppärästi Playtomic-sovelluksella, jonka voi ladata sovelluskaupasta. Myös maksaminen onnistuu saman sovelluksen kautta. Tarvittaessa voit vuorata jopa mailat suoraan kentän varauksen yhteydessä.

4 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity padel suomen KLUBIIN ilmaiseksi

Kaikki liittyneet saavat -10% alennuskupongin Padeltarvike.fi -verkkokauppaan

Liity nyt ilmaiseksi Padel Suomen Klubiin niin saat huikeita etuja padeliin: alennuksia, kutsuja tapahtumiin, osallistut arvontoihin sekä saat monia muita etuja.

Liittyminen ei sido sinua mihinkään ja voit milloin vain erota listalta.

Olemme hyvien puolella joten saat meiltä vain padeliin liittyvää sisältöä.