Helsingin padel-kentät

Padel on erittäin suosittu urheilulaji Helsingissä ja kaupungista löytyykin runsaasti sekä ulko- että sisäkenttiä. Olemme koonneet tähän artikkeliin kaikki Helsingin tärkeimmät padel-kentät, jotta sinun on helppo löytää sinua lähinnä sijaitseva tai parhaiten tarpeitasi vastaava kenttä.

Open Padel Lauttasaari

Open Padel Lauttasaari löytyy osoitteesta Lahnalahdentie 11, upeista merellisistä maisemista. Open Padel Lauttasaari käsittää kaikkiaan kolme full panorama -tyyppistä ulkokenttää, jotka ovat World Padel Tourin hyväksymiä ja joista löytyy LED-valaistus. Open Padel tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden lunastaa kuukausikortin kentilleen eli jos pelaat paljon ja usein, kannattaa harkita kuukausikortin hankkimista kulujen pitämiseksi kurissa.

Open Padel Jakomäki

Open Padel Jakomäki löytyy osoitteesta Luiskatie 1 Helsingistä, urbaanista lähiöstä ja klubilta löydät 5 huippuluokan padel-kenttää. 1 kentistä on kovan suosion saavuttanut täysimittainen single-kenttä.

Katso kaikki Open Padelin padel helsinki -kentät.

ProPadel Sörnäinen

ProPadel Sörnäinen sijaitsee osoitteessa Rantapromenadi 1. Paikan päältä löytyy kaksi ulkokenttää, jotka on valaistu. Kenttien ylläpitäjänä toimii Piukku-lempinimeä kantava Sisko Anneli Kopiloff, jota pidetään suomalaisen padelin uranuurtajana. Juuri hän toi padelin aikoinaan Suomeen ja toimii edelleenkin aktiivisesti lajin parissa. Sen lisäksi, että Piukku ylläpitää kenttiä, hän tarjoaa yksityistunteja, joiden avulla aloittelijakin voi ottaa padelin salta haltuun. Kentän varaaminen ja varauksen maksaminen onnistuvat näppärästi Playtomic-sovelluksella ja sovellus kannattaakin asentaa puhelimeen helpottamaan padelin harrastamista ja sopivan kentän löytämistä.

The Park Padel Hietsu

The Park Padel Hietsu sijaitsee upealla paikalla Hietsun rannassa. The Park Padel Hietsu pitää sisällään neljä ulkokenttää ja ne löytyvät rannan kärkiosasta mentäessä pohjoiseen Hietsun uimarannasta. Kentät on avattu Hietsuun vasta kevään 2022 aikana, joten täällä pääsee pelaamaan uudenkarheilla kentillä meren äärellä upeissa maisemissa!

Laajasalon tennishallien ulkopadelkenttä

Laajasalon tennishallien ulkopadelkenttä sijaitsee osoitteessa Sarvastonkaari 23, Laajasalon liikuntapuistossa. Palloiluhallien yhteydessä on yksi ulkokenttä padelia varten. Suihkussa ja saunassa voi käydä tennishallin tiloissa. Samojen tilojen kautta pääsee suoraan myös kentälle. Ulkokentällä tämä on jo luksusta!

PadelCenter Hernesaari

PadelCenter Hernesaari sijaitsee osoitteessa Hernesaarenranta 1 tarjoten asiakkaidensa käyttöön kaksi ulkokenttää. Kahvila Birgitta sijaitsee ihan PadelCenter Hernesaaren vieressä, joten pelin tai harjoittelun jälkeen ei tarvitse lähteä kauas päästäkseen nauttimaan herkullisista kahveista. Keskuksessa on saatavilla myös padel-ohjausta, joka sisältää tutustumista padelin sääntöihin, pelitaktiikkaan sekä pelin kulkuun. Samalla perehdytään padelin perustekniikoihin sekä pelaamiseen. Padel-ohjauksen hinta alkaa 90 eurosta per tunti. Ohjaus sisältää ohjauksen lisäksi pelivuoron, mailat sekä pallot.

Padel Talihalli

Padel Talihalli löytyy osoitteesta Huopalahdentie 28 tarjoten asiakkaidensa käyttöön yhden ulkokentän padelin pelaamista varten touko-syyskuussa. Säiden salliessa kentän voi varata myös varsinaisen kauden ulkopuolisena aikana. Padel-kenttä löytyy squash-hallin päädystä ja se on valaistu. Näin pelaaminen onnistuu jopa iltahämärässä. Talihallissa tarjotaan perheille mahdollisuutta varata padelkenttä perhehintaan. Tämä tarjoaa oivallisen tilaisuuden lähteä pelaamaan nelinpeliä koko perheen voimin ja tutustuttaa myös perheen pienimmät padelin saloihin. Perhehintainen varaus voidaan kuitenkin tehdä aikaisintaan 24 tuntia ennen kuin pelivuoro alkaa. Perushintaiset varaukset on helppo tehdä ja maksaa Talihallin omassa varausjärjestelmässä mutta perhehintainen varaus tulee tehdä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Vuosaaren Urheiluhallien ulkokentät

Vuosaaren Urheiluhallien ulkokentät löytyvät osoitteesta Vuosaarentie 5. Kenttiä on kaksi kappaletta ja ne ovat vielä uudenkarheita. Vuosaaressa pääseekin pelaamaan padelia hienoissa olosuhteissa! Kentät on helppo löytää, sillä ne sijaitsevat Vuosaaren uimahallin vieressä. Kentät ovat käytettävissä päivittäin ja ne voi varata Vuosaaren Urheilutalolla.

The Park Padel Aurinkolahti

The Park Padel Aurinkolahti sijaitsee Aurinkolahden rannalla osoitteessa Urheilukalastajankuja 1. Paikan päältä, rannan itäisestä päästä löytyy kaksi ulkokenttää padelin pelaamista varten. The Park Padel Aurinkolahti tarjoaa asiakkailleen myös välinevuokrausta sekä maksuttoman pysäköinnin. Kentät sijaitsevat alueen peli- ja kuntoilualueen vieressä. Kentät on avattu vasta toukokuussa 2021, joten täällä pääsee pelaamaan moderneissa olosuhteissa meren äärellä!

The Park Padel Paloheinä

The Park Padel Paloheinä sijaitsee osoitteessa Pakilantie 124 lähellä Paloheinän Majaa sekä Paloheinän ulkoilualuetta tarjoten asiakkaidensa käyttöön yhden ulkokentän, joka löytyy läheltä ulkoilupaikan parkkipaikkaa ja Paloheinä Golfia. Paikan päällä on mahdollisuus vuokrata välineitä, minkä lisäksi asiakkaille tarjotaan mahdollisuus maksuttomaan pysäköintiin. The Park Padel Paloheinä edustaa myös Helsingin uusia padel-kenttiä, sillä se on avattu keväällä 2022.

Padel Club Viikinranta

Padel Viikinranta sijaitsee osoitteessa Jokisuuntie 2 ja 5, Vanhan kaupungin vieressä Viikin teollisuusalueella. Padel Viikinrannasta löytyy kaksi padel-hallia, joissa pääsee pelaamaan mukavissa sisätiloissa. Molemmista halleista löytyy kaksi kenttää nelinpeliä varten. Lisäksi toisesta hallista löytyy yksi kenttä kaksinpeliin harjoittelua varten. Kaksinpelikenttä sijaitsee osoitteessa Jokisuuntie 5. Pelivuorot varataan näppärän Playtomic-sovelluksen kautta.

Smash-Padel / Smash Center

Smash-Padel on osa Smash Centeriä, joka sijaitsee osoitteessa Varikkotie 4. Täälä pelaaja löytää kaksi ulkopadelkenttää ja kaksi sisäpadelkenttää. Sisäkentät löytyvät Myllypuron tenniskeskuksen yhteydestä. Myös pukuhuoneita ja suihkuja voi käyttää tennishallin tiloissa. Kenttä on helppo varata Smash Centerin omasta varausjärjestelmästä netissä. Centerissä voi kokeilla padelin lisäksi myös monia muita lajeja, kuten squashia ja sulkapalloa, joten se on erinomainen kohde, sinulle, jos pidät monista mailapeleistä tai jos vielä etsit itsellesi sitä kaikista mieluisinta mailapeliä.

3 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity padel suomen KLUBIIN ilmaiseksi

Kaikki liittyneet saavat -10% alennuskupongin Padeltarvike.fi -verkkokauppaan

Liity nyt ilmaiseksi Padel Suomen Klubiin niin saat huikeita etuja padeliin: alennuksia, kutsuja tapahtumiin, osallistut arvontoihin sekä saat monia muita etuja.

Liittyminen ei sido sinua mihinkään ja voit milloin vain erota listalta.

Olemme hyvien puolella joten saat meiltä vain padeliin liittyvää sisältöä.