fbpx

Head Padel

Head Padel Pallot
head padel

Head tunnetaan urheiluvaatteita ja -välineitä valmistavana yrityksenä, jonka päätoimialaa ovat olleet lähinnä tennismailat ja laskettelusukset. Head perustettiin Baltimoressa 1950 eli sillä on pitkät perinteet. Nykyisin sen pääkonttori sijaitsee Itävallassa ja Head tunnetaan myös laadukkaista padel-välineistään. Headin tuotteet ovatkin hyvä valinta halutessasi ottaa padelin haltuun tyylistä tinkimättä!

Headin padel-mailat lapsille

Parhaimmillaan padel on antoisa koko perheen yhteinen harrastus. Headilta löytyy upea valikoima näyttäviä padel-mailoja koko perheelle – ja mikä parasta, niin laadukkaan Headin mailan aikuiselle voi löytää jopa noin 50 eurolla ja lasten mailan jopa alle 50 eurolla!

Head tarjoaa padelista kiinnostuneille lapsille upean värikkäitä Monster Kids 2022 -mailoja, jotka ovat kevyitä sekä lyhyitä, jotta lapsen on helppo niitä käyttää. Mailan kahva on kuitenkin hieman tavallista pidempi, jotta lapsen on mahdollista pitää mailasta kiinni molemmin käsin. Mailassa on käytetty Innegra-teknologiaa, jotta maila olisi mahdollisimman vakaa ja jotta sen iskunvaimennus olisi mahdollisimman tehokas. Mailan hirviö-design hurmaa lapset ja tekee mailasta erityisen mielekkään käyttää. Kun maila on erityisen mielekäs, pitää lapsi siitä tavallista parempaa huolta. Mailasta löytyvä hiilipuskuri auttaa osaltaan suojaamaan lapsen mailaa naarmuilta sekä siruilta. Tämä upea maila on unisex-mallistoa, joten se sopii niin tytöille kuin pojillekin.

On upeaa, että Head on ottanut lapset näin hyvin huomioon suunnitellessaan padel-mailamallistoaan! Kivan näköinen, laadukas maila voi nimittäin madaltaa lapsen kynnystä kokeilla padelia, minkä ansiosta hän saattaa löytää itselleen mieleisen, jopa elinikäisen harrastuksen!

Headin padel-mailat aikuisille

Headin aikuisille suunnatut padel-mailat maksavat noin 50 eurosta noin 280 euroon. Head Evo Delta 2022 -maila edustaa malliston edullisimpia mailoja ja maksaa hieman reilut 50 euroa. Tämä maila on tarkoitettu aloitteleville padelin pelaajille, mutta on tästä huolimatta monipuolinen maila, jonka käytössä yhdistyvät hyvä käyttötuntuma ja -mukavuus. Malliltaan Head Evo Delta 2022 on ylisuuri ja pisaran tai kyyneleen muotoinen. Unisex-malliston mailana se soveltuu sekä miehille että naisille. Tällä mailalla on kiva aloittaa padel-harrastus!

Head Graphene 360+ Alpha Ultimate Pro Ltd -maila edustaa hinnaltaan Headin padel-mailojen keskiluokkaa, sillä se maksaa noin 145 euroa. Head Graphene 360+ Alpha Ultimate Pro Ltd -maila tarjoaa pelaajalle erikoista kosketusta. Lisäksi maila on tasapainotettu erityisen hyvin.

Head Delta Pro 2022 -maila edustaa hintaluokan kalleimpia mailoja ja maksaa noin 280 euroa. Tämä maila onkin tarkoitettu edistyneille padelin pelaajille. Tämä maila maksaa toki enemmän kuin Headin edullisimmat mailamallit, mutta tarjoaa vastinetta rahoille, sillä sen avulla pelaaja saa lyönteihinsä räjähdysmäistä voimaa mailan uuden Auxetic-rakenteen ansiosta. Näin pelaamiseen tulee sensaatiomaista tunnetta. Mailan iskupinnassa on käytetty hiiltä, jotta mailan kosketus ja tarkkuus olisivat mahdollisimman hyvät. Kooltaan tämä maila on timantin mallinen ja korostetun suurikokoinen – Head Delta Pro 2022 onkin tarkoitettu timanttisille pelaajille!

Headin padel-pallot

Headin padel-palloja voi saada kolmen kappaleen tuubillisen jopa alle viidellä eurolla! Nämä pallot eivät olekaan hinnalla pilattuja, mutta ovat tästä huolimatta saaneet käyttäjiltään hyvää palautetta. Head Padel Pro -pallot edustavat Headin edullisia vaihtoehtoja ja vaikka pallot ovatkin eittämättä halpoja, tarjoavat ne silti pelaajalle maksimaalista tarkkuutta ja hallinnan tunnetta. Head Padel Pro -pallot tarjoavat rahoille hyvää vastinetta, sillä hyvien käyttöominaisuuksiensa lisäksi ne ovat kestäviä laadukkaiden materiaaliensa ansiosta. Näistä palloista löytyy laadukas vahvistettu kuminen ydin sekä huopaseoksesta valmistettu pinta. Tämän ansiosta nämä kestävät pallot pomppivat erittäin hyvin.

Joistakin padeliin erikoistuneista verkkokaupoista on mahdollista tilata myös suuria laatikollisia Headin padel-palloja. Näin voi ostaa näppärästi kerralla pallot vaikka hieman suuremmallekin harrasteporukalle ja säästää sekä aikaa että vaivaa!

Yksi vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity padel suomen KLUBIIN ilmaiseksi

Kaikki liittyneet saavat -10% alennuskupongin Padeltarvike.fi -verkkokauppaan

Liity nyt ilmaiseksi Padel Suomen Klubiin niin saat huikeita etuja padeliin: alennuksia, kutsuja tapahtumiin, osallistut arvontoihin sekä saat monia muita etuja.

Liittyminen ei sido sinua mihinkään ja voit milloin vain erota listalta.

Olemme hyvien puolella joten saat meiltä vain padeliin liittyvää sisältöä.