Fila Padel

Fila Padel varusteet
Fila Padel

Fila on tunnettu alun perin italialainen urheiluvaatemerkki, joka on nykyisin korealaisomistuksessa. Fila on tullut tunnetuksi esimerkiksi huppareiden, kenkien, lippisten ja collegepaitojen valmistajana, mutta se valmistaa myös upeita padel-vaatteita ja -varusteita.

Filan padel-mailat

Oma padel-maila kannattaa hankkia viimeistään silloin, jos peli-intosi kasvaa ja lainattavat padel-mailat alkavat kyllästyttää. Mailan lisäksi sille kannattaa hankkia suojus, joka auttaa suojaamaan padel-mailaasi turhalta naarmuuntumiselta. Mailaa kuljetetaan edestakaisin harjoituksista kotiin ja takaisin – ja saattaapa se päästä mukaan myös otteluihin. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää, että maila on suojattu asianmukaisesti ja että sillä on laadukas suojus, johon maila on helppo laittaa ja joka on helppo sujauttaa vaikkapa padel-reppuun. Filan padel-maila on tyylikäs valinta!

Valitessasi juuri sinulle parhaiten sopivaa padel-mailaa, kannattaa ensiksi miettiä, millainen mailan pään muoto on paras omaan pelityyliisi. Tämän jälkeen kannattaa miettiä, millaisesta mailan pinnasta pidät eniten ja millaisia tekniikoita sekä materiaaleja mailaltasi toivot. Oma budjetti ja mailan hintaluokka toki asettavat raamit mailan valinnalle, mutta onneksi hyvä Filan padel-maila on mahdollista löytää jo noin 130 eurolla.

Filan valikoimista löytyy esimerkiksi tyylikäs Fila The Laevis Padel Racket -niminen maila, joka painaa 340–360 grammaa, sekä upea Fila The Inceptor -niminen maila, joka on poikkeuksellista hallintaa tarjoava vaihtoehto. Viimeksi mainitussa hieno design ja uskomaton kontrolli kulkevatkin käsi kädessä ainutlaatuisella tavalla. Monen mielestä juuri tämä kyseinen maila onkin yksi Filan ehdottomista huipputuotteista. Tämä laadukas maila on hyvä valinta niin aloittelijalle kuin hieman kokeneemmallekin pelaajalle. Yleisesti ottaen Filan padel-mailat sopivat pelaajille, joiden vaatimuslistalta löytyy sekä laatu että design. Filan padel-mailojen hintahaarukka on noin 130–250 euroa riippuen mailan mallista ja ostopaikasta.

Filan padel-pallot

Padel-pallo eroaa jonkin verran tennispallosta. Ensinnäkin se on pienempi kuin tennispallo. Toiseksi näissä palloissa on erilainen paine; padel-palloissa voi nimittäin olla matala tai korkea paine. Padel- ja tennispallot myös pomppivat eri tavalla, minkä lisäksi niiden nykäisy on erilaista. Pelaaminen padel-pallolla tuntuukin erilaiselta kuin tennispallolla pelaaminen. Oma pelityylisi vaikuttaa padel-pallon valintaan ja usein kannattaakin ostaa useampi erilainen tuubi palloja ja kokeilla erilaisia pallomalleja. Valitessasi itsellesi padel-palloja kannattaa huomioida myös se, miten usein käyt pelaamassa padelia ja minkä tason pelaaja olet.

Filan padel-mailan kaveriksi kannattaakin hankkia ensiluokkaisia Filan padel-palloja! Kolme palloa sisältävä tuubi maksaa noin 10 euroa, joten yhden pallon hinta ei ole kovin korkea. Palloja kannattaakin tilata kerralla useampi tuubi. Hyvät padel-pallot ovat yhdistelmä laadukkaita materiaaleja sekä loistavaa suorituskykyä – ja Filan pallot tarjoavat padelin harrastajalle näitä molempia. Filan Premium Pro Padel -pallot valmistetaan kestävästä ja laadukkaasta huovasta ja niistä löytyy ainutlaatuinen kuminen sydän. Näin pallosta tulee erityisen kestävä ja pallon suorituskyky on hyvä. Pallon nopeus on keskinopea, mikä sopii hyvin padelin rytmiin. Lisäksi tämän pallon ponnahdusteho on erinomainen.

Filan padel-laukut

Filan fanin padel-tyyli on helppo päivittää Filan padel-laukulla. Esimerkiksi valkoinen Fila Classic Padel Bag on hyvä valinta, joka on saanut uusilta omistajiltaan hyvää palautetta. Fila Classic Padel Bag on moderni valinta, josta ei puutu tyyliä. Laukku on unisex-mallia eli se sopii sekä miehille että naisille. Käytössä se on todella näppärä suuren lokeronsa ja erillisen kenkäosastonsa ansiosta. Lisäksi laukusta löytyy näppärä tasku, jossa voit kuljettaa henkilökohtaisia tavaroitasi sekä arvoesineitäsi. Tasku sijaitsee laukun ulkolokerossa, joka suljetaan vetoketjulla. Fila Classic Padel Bagin hinta liikkuu noin 100 eurossa.

2 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity padel suomen KLUBIIN ilmaiseksi

Kaikki liittyneet saavat -10% alennuskupongin Padeltarvike.fi -verkkokauppaan

Liity nyt ilmaiseksi Padel Suomen Klubiin niin saat huikeita etuja padeliin: alennuksia, kutsuja tapahtumiin, osallistut arvontoihin sekä saat monia muita etuja.

Liittyminen ei sido sinua mihinkään ja voit milloin vain erota listalta.

Olemme hyvien puolella joten saat meiltä vain padeliin liittyvää sisältöä.