Espoon padel-kentät

Espoon padel-kentät

Padel on saavuttanut vankan jalansijan Espoossa. Olemme koonneet tähän artikkeliin Espoon kaikki tärkeimmät padel-kentät, jotta sinun olisi mahdollisimman helppo löytää juuri sinulle sopivin pelipaikka. Padel Clubilla on Espoossa kaksi toimipistettä, joista toinen sijaitsee Suomenojalla ja toinen Kilossa. Lisäksi Espoossa toimii Padel Housen suuri padelhalli sekä lähellä Kauniaista sijaitseva Targa arena. Näiden monipuolisten toimipisteiden joukosta on helppo löytää oma suosikki!

Padel House

Padel House sijaitsee osoitteessa Karantie 4. Kyseessä on maamme suurin padelhalli ja hallista löytyykin huikeat 33 panorama-tyyppistä padelkenttää, jotka vastaavat kansainvälistä tasoa. Kolme näistä kentistä on tarkoitettu kaksinpelinä harjoitteluun. Lisäksi Padel Housesta löytyy kolme ulkokenttää. Padel Housen sisätilat sijaitsevat entisen logistiikkakeskuksen tiloissa Keran halleissa. Padel House on erinomainen valinta, jos tarvitse ohjausta tutustuaksesi padelin saloihin ja ottaaksesi lajin haltuun. Keskuksessa tarjotaan padelohjaista sekä ryhmille että yksityisesti. Ohjausta on tarjolla lapsista ikäihmisiin. Tämä keskus onkin erinomainen valinta halutessasi viettää mukavan päivän padelin parissa koko perheen kanssa!

Padel House tarjoaa laadukkaita valmennustunteja myös kokeneille padelin harrastajille. Tästä pitää huolen keskuksen valmentaja Max Sjövall, jota pidetään tämän hetken Suomen parhaana padelin pelaajana. Saman katon alta löytyykin runsaasti mahdollisuuksia niin padelin vasta-alkajille kuin hieman kokeneemmillekin pelaajille.

Keskuksessa on helppo rentoutua myös pelin jälkeen, sillä sieltä löytyy monipuolinen kahvio sekä mahdollisuus katsella joko videotallenteita tai kansainvälisiä padel-otteluita. Äänentoisto on näissä tiloissa huippuluokkaa, minkä lisäksi tilojen valaistusta voi säätää portaattomasti. Keskuksesta löytyy jopa neuvottelutila, jossa voi kokoontua vaikka työporukalla. Halliin on esteetön kulku, joten se sopii myös liikuntarajoitteisille.

Padel House on myös luonut asiakkailleen helpon, matalan kynnyksen mahdollisuuden löytää itselleen uusi peliseura sekä sopia pelejä muiden lajin harrastajien kanssa. Tämä tapahtuu näppärästi Padel Housen ylläpitämissä Whatsapp-peliryhmissä, joita on luotu eri tasoryhmien pelaajille A-ryhmästä aina D2-ryhmään.

Padel Club Suomenoja

Padel Club Suomenoja sijaitsee nimensä mukaisesti Espoon Suomenojalla osoitteessa Niittyrinne 4. Keskuksesta löytyy neljä sisäkenttää. Tämä halli on erityisen hyvä valinta sinulle, joka etsit kodikasta tunnelmaa sekä ilmavaa pelikorkeutta. Tässä hallissa eivät lobit kolise hallin katossa.

Padel Club Suomenojan kenttävaraukset hoituvat näppärästi itsepalveluperiaatteella Playtomic-varausjärjestelmän kautta. Tehtyäsi ja maksettuasi varauksen, saat varausvahvistuksen, jonka mukana tulevalla koodilla pääset sisään valitsemallesi Padel Club -klubille. Jopa varaamasi kentän valojen syttyminen hoituu automaattisesti, kun pelivuorosi alkaa. Samalla kun varaat pelivuoron Padel Club Suomenojan kentällä voi vuokrata myös mailat sekä pallot vuorosi ajaksi. Kentän varaaminen onkin Padel Clubin toimipisteissä erityisen helppoa, mikä tekee harjoittelusta erityisen joustavaa ja stressitöntä.

Padel Club Kilo

Padel Club Kilo sijaitsee osoitteessa Kutojantie 4. Tämä sisäpadelkeskus avattiin 2016 ja keskukseen on näppärät kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä sekä Espoosta että Helsingistä. Jos haluat saapua paikalle omalla autolla, löytyy keskuksesta myös erittäin hyvät parkkitilat. Keskuksesta löytyy kahdeksan padel-kenttää, jotka vastaavat World Padel Tour -tasoa. Padel Club Kilon padel-kenttien korkeus on kahdeksan metriä ja alustana toimii Mondo STX SuperCourt -alusta. Valaistuksena kentillä käytetään LED-tolppia.

Padel Club Kilossa kenttävaraukset hoidetaan samalla tavalla kuin Padel Club Suomenojassakin eli näppärää Playtomic-varausjärjestelmää käyttämällä. Keskuksessa toimii myös PadelShop, joka on avoinna maanantaista torstaihin kello 16 – 21.15, perjantaisin kello 16 – 20.15, lauantaisin kello 9.30 – 15.30 sekä sunnuntaisin kello 14 – 20. Padel Club Kilon klubimanagerina toimii Ella Forsblom, jolle voi soittaa tai lähettää sähköpostia, jos mieleen herää Padel Club Kilon toimintaan liittyviä kysymyksiä.

Targa arena

Targa arena sijaitsee osoitteessa Ullanmäentie 21 lähellä Kauniaista. Kyseessä on liikunta- ja mailapelikeskus, jossa pääsee halutessaan pelaamaan padelin lisäksi myös muita mailapelejä sekä harrastamaan monipuolista liikuntaa. Targa arenasta löytyy kolme sisäkenttää padelin pelaamista varten sekä useita sulkapallo- ja tenniskenttiä.

Targa arena tarjoaa padelin lisäksi myös muita rentouttavia palveluita. Jos lihakset ovat jumissa padelin jäljiltä, kannattaa kokeilla hallin ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa vastaanottotilassa tarjottavia rela-hierontapalveluita. Rela-hierojat taitavat niin hemmottelu-, urheilu- kuin klassisen hieronnankin. Rela-hierojien otteet ovat rauhallisia ja asiakas saa itse päättää, kuinka voimakkain ottein heitä hierotaan. Targa arenan vastaanottotiloissa hierontapalveluita tarjoaa Jari Bergström, joka on koulutettu hieroja.

Keskus tarjoaa erityishintoja GT-jäsenille, opiskelijoille ja perheille. Esimerkiksi perhetunti maksaa Targa arenalla 20 euroa tarjoten näin koko perheelle edullisen tilaisuuden kokeilla padelia. Opiskelijahinnat ovat arkisin kello 7 -16 myös saman hintaisia eli Targa arenalla on mahdollista päästä pelaamaan padelia jopa opiskelijabudjetilla! Padelvalmennus maksaa arkipäivinä ennen kello 16 yhdelle tai kahdelle henkilölle 85 euroa per tuntu ja kolmelle tai neljälle henkilölle 100 euroa tunnilta. Iltaisin sekä viikonloppuisin hinta kohoaa hieman siten, että 1-2 henkilön valmennus maksaa 105 euroa tunnilta ja 3-4 henkilön valmennus 115 euroa tunnilta. Kentän vuokra sisältyy padelvalmennuksen hintoihin. Targa arenan valmentajina toimivat Visa Tarjanne, Veera Knuuti sekä Ville Hukkinen. Valmennusta on tarjolla suomen, englannin ja ruotsin kielellä.

4 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity padel suomen KLUBIIN ilmaiseksi

Kaikki liittyneet saavat -10% alennuskupongin Padeltarvike.fi -verkkokauppaan

Liity nyt ilmaiseksi Padel Suomen Klubiin niin saat huikeita etuja padeliin: alennuksia, kutsuja tapahtumiin, osallistut arvontoihin sekä saat monia muita etuja.

Liittyminen ei sido sinua mihinkään ja voit milloin vain erota listalta.

Olemme hyvien puolella joten saat meiltä vain padeliin liittyvää sisältöä.