fbpx

padel suomi

Kaikki artikkelit aiheesta padel suomi

We Want You
Uutiset

Rekrytoimme sisällöntuottajia

Etsimme padelista ja kirjoittamisesta kiinnostuneita sisällöntuottajia tekemään sisältöä Padel Suomen -verkkosivuille. Hommasta saa myös tietysti jonkinlaista rahallista korvausta, mutta tärkeintä olisi, että että itsekin pelaa aktiivisesti ja hengittää padelia. Jos olet kiinnostunut hommasta niin laita sähköpostia [email protected] -osoitteeseen.

Lue koko artikkeli tästä »
Work in Progress
Uutiset

Sivustomme on pian valmis

Tällä hetkellä Padel Suomea testataan avoimessa betassa, sivusto ei siis todellakaan ole vielä valmis, vaan tänne kehitetään vielä paljon uutta padeliin liittyvään, olemme pyrkineet ensin rakentamaan vaan ”talon” kivijalan. Tänään saatiin rekryttyä 2 uutta toimittajaa, joten juttuja alkaa tulemaan varmaan vauhdikkaaseen tahtiin lähiviikoina.

Lue koko artikkeli tästä »
Padel Suomi on Avattu
Uutiset

Padel Suomi on avattu

Tervetuloa Padel Suomen sivuille jotka ovat juuri avautuneet. Täältä löydät kaikkea padeliin liittyen täysin riippumattomasti. Padel Suomea ylläpitää & toimittaa Online Leads Finland Oy.

Lue koko artikkeli tästä »

Liity padel suomen KLUBIIN ilmaiseksi

Kaikki liittyneet saavat -10% alennuskupongin Padeltarvike.fi -verkkokauppaan

Liity nyt ilmaiseksi Padel Suomen Klubiin niin saat huikeita etuja padeliin: alennuksia, kutsuja tapahtumiin, osallistut arvontoihin sekä saat monia muita etuja.

Liittyminen ei sido sinua mihinkään ja voit milloin vain erota listalta.

Olemme hyvien puolella joten saat meiltä vain padeliin liittyvää sisältöä.