Adidas Padel

Adidas Padel Maila
Adidas Padel

Adidas on tunnettu ja arvostettu urheiluvaate ja -välinemerkki, joka tunnetaan myös padel-harrastajien keskuudessa. Tämä artikkeli tutustuttaa sinut Adidaksen padel-välineiden maailmaan. Samalla perehdymme myös siihen, kuinka Adidas on ollut mukana tämän upean lajin kehittämisessä.

Adidaksen padel-kengät

Padelissa tarvitaan ensinnäkin hyvät kengät, ja tällä saralla Adidas on todella arvostettu tekijä! Esimerkiksi Adizero Ubersonic 4 M HEAT -malli on Adidaksen erittäin suosittu kenkämalli, joka soveltuu erittäin hyvin myös padel-mittelöihin. Nämä kengät ovat erittäin kevyet, joten niissä on hyvä loikkia nopeiden pelitilanteiden tahdissa. Nämä Adizerot tuntuvat jalassa lähes sukkamaisilta, mikä on todella miellyttävä ominaisuus etenkin pitkissä turnauksissa. Kenkien päällisissä ei myöskään ole saumoja, minkä lisäksi päällinen on valmistettu erittäin hengittävästä materiaalista. Myös kenkien pohja on valmistettu padelin vaatimuksia silmällä pitäen. Pohja on valmistettu kumista, minkä ansiosta kenkien pito padel-kentällä on erinomainen.

Hyvä kenkä tukee pelaajan jalkaterää, jotta se pysyy pelin aikana vakaassa asennossa myös nopeissa peliliikkeissä. Adizero Ubersonic 4 M HEAT -kengissä tästä pitävät huolen kengän sisäpuolelta löytyvät vahvistukset! Myös kenkien vaimennus on erityisen tehokas, sillä kengissä on käytetty Lightstrike-vaimennusta kantapää-päkiä-alueella. Näin kenkien tuntuma pysyy miellyttävänä, vaikka pelisessio venyisikin pitkäksi. Näiden kenkien yksi lyömättömimmistä ominaisuuksista on niissä käytetty HEAT-teknologia, johon jo kenkien nimi viittaa. Tämän teknologian ansiosta kenkien pito pysyy erinomaisena myös silloin, kun peliolosuhteet ovat erityisen lämpimät. Adidas onkin tehnyt upeaa työtä luomalla erilaisia teknologioita, joiden avulla padel-varusteiden ominaisuudet ovat nousseet aivan uudelle tasolle!

Adidaksen monipuolisesta padel-kenkämallistosta löytyy monia muitakin hyviä malleja, joten kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin huolellisesti ja valita joukosta parhaiten omia tarpeita vastaava malli. Adidas on tehnyt yhteistyötä esimerkiksi Marimekon kanssa ja tämä yhteistyö näkyy myös Adidaksen padel-kenkien mallistossa, sillä valikoimista löytyvät sellaisetkin naisten herkkukengät kuin Adidas X Marimekko Adizero Ubersonic 4 W. Näissä kengissä on käytetty sekä Marimekon että Adidaksen upeita kuoseja kenkien ominaisuuksista tinkimättä! Yhteistyö Marimekon kanssa on upea kunnianosoitus suomalaiselle designille ja tästä yhteistyöstä meidän suomalaisten on syytäkin olla ylpeitä!

Adidaksen padel-mailat

Adidas valmistaa myös laadukkaita padel-mailoja. Esimerkiksi World Padel Tour -tähti Martita Ortega on tullut tunnetuksi siitä, että hän käytti Adidaksen padel-mailaa kilpailuissa vuoden 2022 otteluissa. Hänen käyttämänsä maila oli Adipower Light 3.1, joka edusti Adidaksen uutta mallistoa.

Malliltaan Adipower Light 3.1 -maila on pyöreä, minkä lisäksi se on keveä ja tarjoaa lyöjälle mahdollisuuden maksimaaliseen kontrolliin sekä voimankäyttöön. Mailan pinta on erityisen herkkä ja tästä mailasta löytyy myös sweet spot -ominaisuus. Lisäksi mailasta löytyy EVA High Memory -ydin, joka on erityisen kova ja luo mailaan aivan erityistä tehoa. Näin jokaisesta lyönnistä tulee mahdollisimman voimakas. Lyöntien tarkkuutta lisää vielä mailan ainutlaatuinen pintaseos, jonka valmistamiseen on käytetty 24K-hiilikuitua. Mailan pinnan nyppyläinen Spin Blade Mold -käsittely tehostaa erityisesti kierteiden tehoa. Valikoimista löytyy monia muitakin hyviä Adidaksen padel-mailoja, joten juuri sen oikean vaihtoehdon valitsemiseen kannattaa käyttää riittävästi aikaa.

Adidaksen padel-laukut

Adidaksen valikoimista löytyy monia upeita padel-laukkuja, joissa padel-välineet on helppo kuljettaa treeneihin ja otteluihin ja taas takaisin kotiin. Osa Adidaksen padel-laukuista on tyylikkäitä reppumallisia laukkuja, ja tällainen reppu onkin helppo nostaa olalle tai selkään, kun on aika lähteä treeneihin.

Adidaksen padel-vaatteet

Adidas on ehkä kaikista tunnetuin urheiluvaatevalmistajana. Siltä löytyykin hyvä valikoima myös padel-vaatteita, kuten padel-shortseja, teknisiä paitoja, treenitakkeja, shortsihameita, teknisiä toppeja, urheiluliivejä, padelhameita, trikoita, T-paitoja ja poolopaitoja.

2 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity padel suomen KLUBIIN ilmaiseksi

Kaikki liittyneet saavat -10% alennuskupongin Padeltarvike.fi -verkkokauppaan

Liity nyt ilmaiseksi Padel Suomen Klubiin niin saat huikeita etuja padeliin: alennuksia, kutsuja tapahtumiin, osallistut arvontoihin sekä saat monia muita etuja.

Liittyminen ei sido sinua mihinkään ja voit milloin vain erota listalta.

Olemme hyvien puolella joten saat meiltä vain padeliin liittyvää sisältöä.